Een beter orgasme? Hier 10 tips!

Krijg je tijdens het vrijen regelmatig een orgasme, maar kan het beter, heftiger, intenser? Dan zijn deze 10 tips voor een beter orgasme misschien wel voor jou!

beter orgasme

1. Masturberen heeft nut!

Als je nog nooit aan soloseks gedaan hebt, dan is het de hoogste tijd om het eens te proberen. Want masturberen heeft echt nut! Met zelfbevrediging leer je je erogene zones kennen en kun je bepalen of je houdt van een clitoraal orgasme of juist vaginaal of beiden en ga zo maar door. Dus probeer het eens en je zult merken dat je orgasmes in de loop van de tijd heftiger en intenser worden. Simpelweg omdat je beter weet wat je lekker vindt.

2. Laat je tepels ook meedoen

Denk je dat je tepels niet zo gevoelig zijn? Probeer het eens en neem ze mee in je solospel. Hoe meer lichaamsdelen je stimuleert, hoe intensiever je orgasme zal zijn. Maak eventueel met speeksel je vingers nat en speel met je tepels: draai er rondjes omheen en knijp er zachtjes in. Lekker toch? Tip: voel je een orgasme naderen, bewerk je tepels dan iets krachtiger. Zo kom je nóg intenser klaar.

Ben wa balletjes TOYJOY-33. Oefen je bekkenbodemspieren

Goed getrainde bekkenbodemspieren kunnen voor een intens orgasme zorgen. Probeer bijvoorbeeld eens vaginaballetjes (ben wa balletjes) om je bekkenbodemspieren te trainen. Het resultaat? Een heel sterk en intens orgasme.

4. Experimenteer

Om een orgasme te bereiken is vaginale stimulatie alleen soms niet genoeg. Zoek samen naar lekkere, opwindende standjes waarbij je partner je tegelijkertijd vaginaal én clitoraal kan stimuleren.

5. Fantaseer

beter orgasme - porno filmZit je met je gedachten nog bij het boodschappenlijstje voor morgen? Dan zal er niet veel gebeuren. Gebruik daarom je fantasie! Zet de praktische dingen even opzij en fantaseer over een collega met wie je het wel eens zou willen doen, een spannende plek waar je het wel eens zou willen doen of denk terug aan die keer dat je een waanzinnige climax bereikte. Lukt het niet met je eigen fantasie? Dan kan een vrouwvriendelijk porna-film misschien helpen.

6. Ontspan

De grootste tegenstander van een heerlijk orgasme is stress. Verminder daarom zoveel mogelijk stressfactoren en geniet van je soloseks. Hang eventueel een bordje ‘niet storen’ op de deur, steek een paar kaarsen aan en geniet!

7. Maak het nat

beter-orgasme-glijmiddelAl heb je nog zo’n heerlijke vibrator of super verzorgde handen? Ook die kunnen ruw aanvoelen op je gevoelige clitoris als deze niet nat genoeg is. Gebruik dus goed (en veel) glijmiddel of speeksel, zodat alles lekker nat is.

8. Laat jezelf gaan

Laat de controle los, gooi je haren los en laat jezelf helemaal gaan. Probeer alles wat je ook maar enigszins kan remmen, los te laten. Geniet van iedere aanraking, blijf in het moment en je zult zien dat je een extreem heftig orgasme hebt.

9. Ga door!

Ben jij klaargekomen? Ga dan gewoon door alsof er niets gebeurd is. Veel vrouwen krijgen kort na hun eerste orgasme een tweede, derde of zelfs vierde orgasme. Probeer het eens …

10. Gebruik een seksspeeltje

beter orgasme-ToysEr zijn heel veel verschillende soorten vibrators. De ene trilt alleen maar, de andere draait rondjes, de volgende doet het allebei en weer een andere heeft ook nog een clitorisstimulator. Probeer het eens en koop een vibrator of seksspeeltje dat doet waar jij zin in hebt.

 

 

Pabo webshop

Opmerkingen zijn gesloten

Peilingen

Does size matter?

Terug naar boven