Do try this at home

Soms heb je gewoon even inspiratie nodig om je seksleven een boost te geven. Inspiratieloos? Geen nood! Hier een lijstje met leuke, simpele, spannende en vooral gemakkelijke tips die je misschien op weg kunnen helpen. Ons advies: DO TRY THIS AT HOME!

do-try-this-at-home

#1 Try Something New

Bouw de erotische spanning tussen jullie tweeën op en probeer eens iets nieuws! Geef je partner bijvoorbeeld een verrassend cadeau in de vorm van een toyset. Experimenteer naar hartenlust met alle verrassende speeltjes die in een toyset zitten zoals loveballs, een massageolie kaars, een vibrerende cockring en allerlei andere leuke erotische opdrachten. Zo leer je elkaar op verschillende (nieuwe) manieren beter kennen …

#2 Tease Him

De kunst van het verleiden zit vaak in kleine dingen: lekker koken, een smaakvol flesje wijn, kaarslicht en natuurlijk een spannend jurkje met daaronder een spannend setje. Verras je partner daarom met een romantisch avondje voor twee thuis en hul jezelf in een verleidelijk jurkje en dito lingeriesetje. Tip: Keep it simple en Keep it stylish. Kies voor een stijlvol (zwart) jurkje met een verrassende twist (open rug, sexy decolleté) en maak het af met een paar mooie jarretels en natuurlijk hoge hakken! Simpel maar doeltreffend!

#3 Take Control

Zijn jullie, in jullie relatie, gewend dat hij de leiding neemt? Draai de rollen eens om en ‘take control’. Verleg je grenzen, durf te experimenteren en neem de leiding. Zo trakteer je je partner op een explosief resultaat. Wedden dat hij je vaker als aanvoerder kiest …

# 4 Bring in Kamasutra

In het Kamasutra leerboek worden – tot in detail – de beste en meest opwindende standjes en seksuele technieken beschreven. Maar er zijn ook speciale Kamasutra producten waarmee je de romantiek in jullie seksleven verbetert. Heel handig voor diegene die niet zo van lezen houden! Ons advies? Probeer deze exotische en erotische producten eens en verwen elkaar 365 dagen per jaar …

#5 Rollenspel

Doe eens een rollenspel en kruip in de huid van … Speel je jezelf, maar dan bijvoorbeeld op jullie eerste date dan is een opwinden kostuum niet nodig. Maar kies je ervoor de rol van een ander persoon aan te nemen (bijvoorbeeld een schoolmeisje of verpleegster), dan kan een speciaal rollenspel kostuum zéker bijdragen aan de opwinding! Probeer het eens en laat je verrassen …

#6 Bring in the Toys

Wees creatief en Bring in the Toys! Een seksspeeltjes als een vibrator kan jullie seksleven naar een hoger (erotisch) niveau brengen. Spannend, verrassend en het doorbreekt de routine. Natuurlijk kan je ook kiezen voor een koppeltoy of bijvoorbeeld een cockring voor hem. Ons advies: kies iets dat zowel jij als je partner spannend en opwindend vinden en echt iets toevoegt aan jullie intiem samenzijn. Nog een tip: probeer eens speeltje met afstandsbediening … Eenmaal de barrière voorbij zal dit zéker wonderen doen voor jullie liefdesleven.

#7 Tell each other what you like

Bij seks gaat het er vooral om dat je elkaar weet op te winden. Dit begint bij het weten wat je partner wel/niet lekker vindt. Dus geef aanwijzingen of gebruik geluid tijdens het vrijen. En vraag aan je partner wat hij/zij lekker vindt. Zo leer je elkaar steeds beter kennen en weet je hoe je elkaar kunt opwinden.

#8 Give more Oral

Je partner oraal bevredigen is het toppunt van liefde (en genot!). En wist je dat er heel veel producten zijn die orale bevrediging nóg intenser maken? Probeer bijvoorbeeld eens de eet- en likbare massageolie. Een laagdrempelige manier om seks en ontspanning te combineren.

#9 Take it to the next level

De wereld van bdsm (Bondage, Discipline, Dominance (dominantie), Submission (onderwerping), Sadism en Masochism) is verleidelijk en uitdagend! Een heerlijk spel waarbij pijn, macht en seksueel genot centraal staan. Voeg een nieuwe dimensie toe aan jullie seksleven en experimenteer eens met BDSM.

 

 

button

Opmerkingen zijn gesloten

Peilingen

Does size matter?

Terug naar boven